kripto művészet - NFT világ

drMáriás és Weiler első közös kripto alkotása

2021. március 25. - weiler.peter

Nincs olyan nap, hogy ne lenne a hírek között valamilyen kripto művészeti újdonság. Most hadd osszak meg egy hírt a saját stúdiómból.

Több éve ismerem és tisztelem drMáriást, akivel 2019-ben a Kieselbach galéria szervezésében közös kiállításunk is volt. Most elkészült az első közös alkotásunk, méghozzá egy NFT formájában.

Annyira új ez a terület, hogy ez gyakorlatilag az első magyar kollaborációs kripto műtárgy.

drMáriás + Weiler Péter:

Jószívű betyárok megmentik Magyarországot a nemzetközi pénzügyi spekulánsok támadásától a koronavírus-járvány csúcsán

Az Elon Musk Polgári Kör álnévvel fémjelzett nemzetközi pénzügyi spekuláns csoport újszerű automatákat helyezett el a haza pénzügyi szempontból legsebezhetőbb pontjain, hogy általuk szívja ki a magyar emberek zsebéből a hatalmas kockázati tőkét. Az új Moháccsal felérő veszélyre egy kis betyár csoport figyelt fel, név szerint Weiler Péter és drMáriás, akik a Jancsó Miklós Szegénylegényei tanfolyam sikeres elvégzése után esküt tettek a magyar emberek anyagi megvédelmezésére. Ezért annak láttán kirabolták a vírus miatti korlátozások következtében utolsó még nyitva tartó kertészeti kilósboltot, s kapákkal felfegyverkezve megindultak a legvérszomjasabb automata elleni támadásra.

A főváros úri lakossága azt hitte, különleges álruhás fegyveres rablás zajlik, amikor a két betyár nagy zaj és felszálló porfelhők kíséretében kikapálta azt a helyéről, majd magával vonszolta a Bitcoin automatát egy közeli közértből kölcsönzött talicskán. A kifogyhatatlan kincses ládának beillő gépet az óta szupertitkos helyen, egy Tisza-menti kukoricásban tartják állandó felügyeletük alatt.

------

Magyarország első kollaborációs NFT alkotása. A kripto-védelemmel ellátott egyedi digitális mű mellé egy aláírt 100x100 cm méretű vászon giclée nyomatot adnak az alkotók.

Az NFT és a 100x100 méretű vászonkép megvásárolható 2Ether áron ezen a linken:

https://app.cargo.build/.../show.../604d53081da8a60e8c0afb86

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomuveszet.blog.hu/api/trackback/id/tr4816478544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása